Fotogroep Click | Grote Kerk Oosthuizen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fotogroep Click | Grote Kerk Oosthuizen

Fotogroep Click | Grote Kerk Oosthuizen

In de Kerk van Beets vinden tijdens de winter allerlei activiteiten plaats. De Grote Kerk in Oosthuizen is juist in de zomermaanden actief met een gevarieerd programma van exposities en interessante concerten. Zoals deze:

Expositie van vijf fotografen.
Ton Tuinman fotografeert al tientallen jaren  in binnen- en buitenland. Tegenwoordig zoekt hij naar abstracties aan de grens van de (natuur)fotografie, een fascinerende ontdekkingstocht, die zeker niet beperkt blijft tot onderwerpen uit de natuur. In deze expositie laat hij futen, landschappen en spiegelingen zien.
———
Wim Vooijs is met name gespecialiseerd in portretfotografie. Voor zijn vrije werk laat hij zich graag inspireren door de natuur. Een combinatie van deze twee is te zien in zijn fotoserie “Bloemportretten”. Een serie waar onscherpte net zo belangrijk is als scherpte, van kleurrijk romantisch naar abstract zwart-wit.
———-
Hennie Dekker reist de hele wereld over en heeft zo zijn eigen originele kijk op mensen, dieren en landschappen. In deze zwart wit serie is het thema “Ecuador magica”
———-
Hanneke Kruijver fotografeert alles wat ze onderweg tegenkomt, waarbij meestal de onopgemerkte details uitgelicht worden. In deze serie een aantal foto’s gemaakt op verschillende plekken met als thema “Uitzicht”.
———-
Luzan Veenendaal, sinds 1999 freelance vormgever en -fotografe. Haar passie is trouw- en familie/portret fotografie. Het huwelijk is iets magisch. Twee mensen die er voor elkaar zijn en hun leven willen delen. Zo bijzonder om deze dag in foto’s vast te leggen. Kinderen fotograferen vind zij een leuke uitdaging. Puur, ongedwongen, spontaan, zoals kinderen zijn, of kinderen creatief portretteren met een bijpassend thema. Luzan fotografeert zowel op locatie of in de fotostudio in Westzaan. Het kan haar niet gek genoeg zijn!
Voor meer evenementen in de Grote Kerk van Oosthuizen, ga naar Website Grote Kerk van Oosthuizen

mei 07 2017

Details

Start: 7 mei 2017
End: 28 mei 2017
Evenement Categorie:

Locatie

Grote kerk van Oosthuizen

Raadhuisstraat 61
Oosthuizen, 1474 HJ Nederland

+ Google Maps

Organisator

Grote kerk van Oosthuizen