Livestream concert

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Livestream concert

De wereld ligt stil en de kerk van Beets heeft helaas niet de gelegenheid gekregen om het culturele programma af te maken. Om u enthousiast te houden voor de kerk,
om u niet teleur te stellen omdat u cultureel Beets moet missen én om u in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken denken wij u een meer dan aardig alternatief te kunnen bieden.

Er mogen, zoals iedereen weet, geen concerten en evenementen georganiseerd worden. Wél kunnen we musici een podium bieden om dát te doen wat ze het liefste doen: musiceren.

Zonder publiek.

Wij gaan vier concerten organiseren die via livestream op uw computer of op de televisie te volgen zijn. Een live optreden dus, in een lege kerk, maar o zo mooi …….

Het eerste concert vindt plaats a.s. zondag 26 april om 15.30 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=1KR9xcjZNs4&feature=youtu.be

Als u zondag om 15.30 uur op bovenstaande link klikt dan bent u via YouTube live verbonden met de kerk. Als u nu op de link klikt ziet u een stukje tekst en daaronder staat: meer weergeven. Als u daarop klikt ziet u de namen van de musici en het programma.

Wij zijn oprecht trots op deze aftrap van een reeks van vier concerten. En natuurlijk hopen wij op een volle “zaal”. Wilt u het concert later nog eens terugkijken dan kan dat ook.

Geniet ervan.

Tot slot:

Wij wensen iedereen de komende periode veel sterkte toe. Houd moed, houd vol en blijf gezond.

En als u ons initiatief goed vindt en/of het concert mooi vond zijn wij blij met uw reactie, bijvoorbeeld in de vorm van een vrijwillige bijdrage op rekening NL17 RABO 0129431699
t.n.v. Stichting Oude Hollandse Kerken Beets; dat geeft ons het gevoel dat we op de goede weg zijn, dat we met elkaar en met trots een zeer bescheiden bijdrage leveren aan ons culturele leven en dat van anderen.

Namens de PC Beets
en de Vrienden van de Beetser Kerk,

Marjan Cnossen
Voorzitter PC Beets

april 26 2020

Details

Date: 26 april 2020
Time: 15:30
Cost: Gratis
Evenement Categories:

Organisator

Grote kerk van Oosthuizen