‘Jubelnacht’ met Hans Dulfer

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‘Jubelnacht’ met Hans Dulfer

Hans Dulfer

De voorstelling is helaas in verband met Corona geannuleerd. Zodra er een nieuwe datum bekend is wordt dit op de website gemeld en aan de mensen die kaarten hadden gekocht gemaild.

Vanaf najaar 2020 is de Dulfer-80 band te horen, in ruime aanloop naar het feest in de Melkweg ter gelegenheid van zijn verjaardag op 28 mei 2021, en nog ver daarna.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer?

Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij op 28 mei 2020 de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band. Met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Daarnaast speelt hij nog geregeld met de succesvolle formaties Dulfer Jazz en Dulfer Plays Blues. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Wij verheugen ons er bijzonder op dat wij hem tijdens dit jubileumjaar bij ons mogen verwelkomen.

Dulfer staat garant voor een swingende aanloop naar de Kerstdagen, mis dit spektakel niet in de kerk van Beets!

december 19 2020

Details

Date: 19 december 2020
Time: 20:30
Cost: €25
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps