Harvest Moon Festival Beets

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Harvest Moon Festival Beets

Met de presentatie van het nieuwe Culturele Programma van de kerk en een optreden van Ernest Beuving!

Hij komt in november optreden in de kerk en laat alvast iets uit zijn show zien, om 14.00 uur, op het podium in de kerk!

Een nieuw, jong festival met veel muziek, brocantemarkt en een kinderplein vol spelletjes. In, om en voor de kerk is er de hele dag iets te doen:

allereerst, van 10.00 tot 16.00 uur, de markt met brocante, boeken, tuinspullen, zelfgemaakte kinderkleertjes en –slofjes,  streekproducten,  zeep en parfums, oude ambachten en nog veel meer.

Het kinderplein tegenover de kerk en voor de school is van 10.00 tot 12.00 uur open voor bezoek aan de kinderboerderij, draaimolen, spelletjes en tussendoor allerlei optredens op het hoofdpodium ernaast met o.a. Ageeth de Haan en Ede Bunk.

Er is een open podium voor basisschoolkinderen vanaf 12.00 uur, gepresenteerd door de directeur van de school, Dick .

Om 13.00 uur zal er in de kerk een jeugdkoor optreden.

Om 14.00 uur wordt, zoals gezegd, het nieuwe Culturele Programma van de kerk geopend door Ernest Beuving met een voorproefje van zijn optreden in november dit jaar. Je kunt meteen kaarten reserveren!

Vanaf 15.00 uur is het buitenpodium voor de kerk open voor muzikaal talent zoals Jerney Kate, Bodien en Jonna Koopman, de plaatselijke band Beets 15 en ’s avonds wordt de dag afgesloten met een spetterende band: Cash on Delivery.

Wees ook op tijd voor de Miss-verkiezing: Miss Moon zal verkozen worden door een competente jury, de eerste ronde begint om 18.00 uur!

Intussen kun je op het plein op de terrassen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Kortom: laat je verrassen en mis het niet, dit festival in Beets..

september 17 2017

Details

Datum: 17 september 2017
Tijd: 10:00 - 22:00
Kosten: Gratis
Evenement Categorie:
Website: Visit Event Website

Locatie

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps